» » » Konceptuālais Ford Bronco Riptide nonāca nelielās sērijās

Konceptuālais Ford Bronco Riptide nonāca nelielās sērijās

Ford Bronco Riptide ir vēl viens jauninājums par nemirstīgās klasikas tēmu, kas pēdējos gados gūst arvien lielāku piekritēju skaitu. Šoreiz Ford autobraucējiem piedāvās modeli atpūtai laukos un tāliem braucieniem dabas klēpī. Vismaz tā teikts brošūrās.
Vispirms ieskatīsimies zem jaunuma pārsega, kur mūs sagaida 2,7 EcoBoost dzinējs ar 314 ZS. uz klāja un 542 ņūtonmetru vilces griezes momentu. Piekrītu, ne tik slikts sniegums prieka auto, kuram ir arī pilnpiedziņa un kas spēj konkurēt ar bezceļu.

Nelika vilties arī jaunā Ford Bronco Riptide izskats, ko iezīmē 17 collu diski, bezceļa riepas, LED optika un masīvs režģis. Turklāt virsbūves krāsošanai ir vesela kaudze jaunu toņu, kas, protams, patiks daudziem dizaineru apvidus auto cienītājiem.
Kas attiecas uz automašīnas izmaksām, tad viss ir diezgan neskaidrs. Modelis vēl nav nonācis pārdošanā, turklāt jaunuma priekšpasūtīšana nebūs iespējama īpašās versijas pieticīgās tirāžas dēļ. Jebkurā gadījumā Ford nopietni nepaaugstinās cenu zīmi, mēs esam par to pārliecināti.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.