» » » Tūninga studija TechArt padarīja Porsche 911 Turbo vēl sportiskāku

Tūninga studija TechArt padarīja Porsche 911 Turbo vēl sportiskāku


Pazīstamā vācu darbnīca TechArt ķērās pie jauna Porsche 911 Turbo projekta izstrādes, piešķirot atslēgas nosaukumu "GTstreet R Flyweight", kas ir GTstreet R realizēto ideju turpinājums. Amatniekiem izdevās sporta automašīnai piešķirt vēl drosmīgāks un stingrāks izskats, pateicoties uzstādītajiem korpusa komplektiem, kas ietver spārnu, sadalītāju, atlokus un spārnus ar spraugām ventilācijas žaunām.

Papildus tiek ieviesti 21 collu kalti diski, kas ir par vairākiem kilogramiem vieglāki nekā Formula VI Race versija. Sākotnējā aprīkojumā ietilpst sacīkšu sēdekļi ar sānu atbalstu, ko sauc par kausu, kā arī komforta spilveni, kas atjaunoti uz trīsdimensiju printera.


Liela uzmanība tiek pievērsta drošībai, tāpēc ir sešu punktu jostas, pastiprināts rāmis, ugunsdzēšamie aparāti un īpaši izstrādāta kakla un galvas aizsardzības sistēma. Modifikācija darbojas ar 3,8 litru iekšdedzes dzinēju, nodrošinot 800 ZS un 950 Nm standarta 600 ZS un 800 Nm griezes momenta vietā.
http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.