» » » Ghiath SWAT - brutāls policijas SUV speciālajiem spēkiem

Ghiath SWAT - brutāls policijas SUV speciālajiem spēkiem


Automobiļu festivālā, kas notika Dubaijā, notika grandioza brutāla un masīva SUV pirmizrāde. W Motors Corporation iepazīstināja ar savu ideju kā specializētu tehniku, kas paredzēta dienestam policijas un speciālo spēku rindās. Iepriekš autoražotājs bija pazīstams ar saviem izstrādēm, kuru pamatā ir hipermašīnas.

Izstādes ietvaros notika likumsargu samits, kurā tika prezentēts jaunums. Sanāksmē tika demonstrēta automašīnas ārējā modifikācija, kā arī uzlabotas īpašības, kas individuāli izstrādātas efektīvai patrulēšanai un noziedzības apkarošanai.

Automašīnai ir tumši matēti melna krāsa ar spīdīgiem SWAT simboliem, kā arī sarkani logotipi. Korpuss ir aprīkots ar dažādiem pastiprinātājiem un uzticamiem stiprinājumiem, pateicoties iespaidīgajiem taranēšanai izmantotā korpusa komplekta izmēriem.


Salona tehniskais aprīkojums ir papildināts ar modernām tehnoloģijām un inovācijām - tas ir infrasarkanais apgaismojums un novērošanas sistēmas naktī.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.