» » » Chevrolet Ukrainā 2010. gadā samazina cenas visām automašīnām

Chevrolet Ukrainā 2010. gadā samazina cenas visām automašīnām

Oficiālais Chevrolet pārstāvis Ukrainā General Auto Group, atzīmējot zīmola simto gadadienu, paziņo par cenas samazinājumu visām 2010. gada Chevrolet automašīnām, tostarp Chevrolet Cruze.

C-augstās klases automašīnas īpatnība ir pilnīgi jauna platforma no General Motors, kas kalpoja par pamatu gan Chevrolet Orlando, gan Chevrolet Volt. Cruze raksturo dinamisks kupejai līdzīgs virsbūves profils un oriģināls interjers, kas nedaudz atgādina leģendārās Corvette interjeru. Katrs varēs izvēlēties sev izdevīgāko komplektu no astoņiem iespējamajiem. Spēka agregātu līnija piedāvā divas iespējas benzīna dzinējiem ar tilpumu 1,6 un 1,8 litri. Dīzeļdzinēju cienītāji bez uzmanības nepaliks: viņiem sagatavots modelis ar pilnīgi jaunu divu litru turbokompresoru sirdi. Neatkarīgi no konfigurācijas visas automašīnas ir aprīkotas ar četriem drošības spilveniem, CD atskaņotāju, gaisa kondicionētāju un ABS, IBD un Brake Assist sistēmām. Chevrolet Cruze cena sākas no 142 400 UAH. Akcijas piedāvājums ir spēkā visā UkrAVTO Corporation dīleru tīklā.Tuvojas gada laiks, kad lielāko daļu laika pavadām ārā. Tie, kam ir sava māja un dārzs, noteikti vēlētos skaistas un ērtas dārza mēbeles. Piemēram, piemēram, Unopiu mēbeles.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.