» » » Chery TX koncepcija: nākotnes dizains ķīniešu valodā

Chery TX koncepcija: nākotnes dizains ķīniešu valodā

Desmitiem ražošanas uzņēmumu gatavo savus jaunos produktus Pekinas autoizstādei, cerot pārsteigt sabiedrību ar jaudu, novitāti un greznību.

Pasākuma saimnieki Ķīnas autoražotāji nepalaidīs garām iespēju izrādīt savus sasniegumus. Chery plāno prezentēt savu jauno konceptauto, krosoveru Chery TX, auto izstādēs. Pagaidām nav skaidrs, vai šova auto kādreiz tiks izlaists sērijā, taču ražotājs gatavojas nākotnē paplašināt daudzus jaunuma dizaina elementus arī saviem sērijveida modeļiem. Izstrādātāji īpaši lepojas ar sasniegto izcilo atpazīstamību. Viņi apgalvo, ka Chery TX ir labākais sniegums savā klasē. Koncepcijas apraksts nav pilns ar tehniskām detaļām, un būtu naivi gaidīt izsmeļošus raksturlielumus automašīnai, kas būtībā ir tikai dizaineru fantāziju iemiesojums. Pagaidām zināms tikai tas, ka TX pilnpiedziņas SUV ir būvēts uz pilnīgi jaunas platformas, un par citām detaļām tiks paziņots pasākuma ietvaros. Wheelhunter.com.ua vietnē ir iespējams veikt riteņu atlasi pēc parametriem vai pēc automašīnas markas. Jāpiebilst, ka tas ir ļoti ērti!http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.